Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel
- Inbegriffenes kontinentales Frühstück, kostenloses WLAN und kostenloser Parkplatz
Amazing location , stunning view u can feel like a living paradise but rooms has to be improve so furnitures are so old, refrigerator is not proper working.....Staff is friendly
Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel
ab 51 €- Deluxe Triple Room with Fireplace
- Standard-Dreibettzimmer
- Duplex Room with Fireplace
- Standart Room with Fireplace
Häufig gestellte Fragen zu Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel
Bietet Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel eine kostenlose Stornierung und vollständige Rückerstattung an? Ja, Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel bietet auf unserer Website vollständig erstattungsfähige Zimmer, die bis wenige Tage vor der Anreise storniert werden können. Lesen Sie aber bitte trotzdem immer die Stornierungsbedingungen der Unterkunft, um die genauen Einzelheiten zu erfahren. Welche Sauberkeits- und Hygienemaßnahmen werden derzeit im Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel ergriffen? Für die Reinigung der Unterkunft wird Desinfektionsmittel verwendet, dies wurde von der Unterkunft bestätigt. Außerdem gilt: Gästen steht Händedesinfektionsmittel zur Verfügung, die Abstandsregeln werden befolgt und das Personal der Unterkunft trägt persönliche Schutzausrüstung. Bitte beachten Sie, dass uns diese Informationen von unseren Partnern bereitgestellt wurden. Bietet Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel Parkplätze vor Ort an? Ja, es gibt kostenlose Parkplätze mit Parkservice. Erlaubt Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel Haustiere? Haustiere sind leider nicht erlaubt, Assistenztiere sind jedoch willkommen. Welche Check-in- und Check-out-Zeiten hat Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel? Der Check-in ist zu folgenden Zeiten möglich: 15:00 Uhr–00:00 Uhr. Check-out ist um 11:00 Uhr. Express-Check-in und -Check-out sowie ein kontaktloser Check-out sind möglich. Verfügt Assos Kartal Yuvası Boutique Hotel über Restaurants oder gibt es welche in der Nähe? Ja, es gibt ein Restaurant vor Ort. Zu den Restaurants in der Nähe zählen Kaynana'nın Yeri (3,7 km), Assos Club Beyaz (10,3 km) und Yıldızsaray Balık Restaurant (10,5 km).
Aktuelle Bewertungen
Fantastisch 8,6 Von 32 Bewertungen
oldukca guzel bir otel
Manzara harika ancak oda o kadar kötü düzenlenmiş ki düşünün manzarayı göremiyorsunuz. Şömine denilen şey cam kapaklı bir fırın kendini zor ısıtıyor Restaurantın konumu ve çalışan kişinin doğru hizmet sunmaya çalışması dışında iyi bir yorumum maalesef yok. Fotoğraflarla ilgisi yok,bir oda ancak bu kadar içinizi soğutabilir Hayal kırıklığıydı
Çok güzel ve temiz bir otel. Tekrar gelmek istiyoruz en yakın zamanda
Çok güler yüzlü bir bayan karşılıyor sizi. Sonrası da öyle güzel geçiyor
Çalışanlar güleryüzlü, otel temiz, odalarımız 3 gün kalmamıza rağmen her gün temizlendi. Yeri başta sapa gibi görünüyor ama Behramkale'nin kalabalıklığını görünce iyi ki de burada kalmışız dedik. Asos 'un merkezi ve Behramkaleye 30 dakika, Kadırga koyuna 15 dakika mesafede, sakin bir tatil isteyenler için ideal bir otel.
Zaten telefon çekmiyor genel olarak otelin bulunduğu yerde, kafa dinlemek isteyenler için çok güzel bir yer. Ancak internet erişimi problemi var odaların bulunduğu yerde wi-fi çekmiyor. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü, teşekkür ederiz.
Butik Otele giriş yaptığımız andan itibaren gerek otelin konumu gerekse resepsiyondaki i bayanın içtenliği benden 10 puan aldı.Odamız dubleks oda idi.Şömineli deniz ve dağ manzaralı idi.Çok konforlu bir otel beklemeyin dağ evi tarzında idi.Yemek yenilen yer ile kaldığımız otel kısmı arasında az bir yürüyüş mesafesi var.Lokanta yeri de güzel fiyatları uygun bu otel sadece oda k.valtı veriyor akşam yemek isterseniz istediğiniz herşey mevcut.Personelin güleryüzlülüğünü de unutmamak gerekir.Kafa dinlemek ve huzur arıyorsanız mutlaka yolunuz burdan geçsin diyorum Otrkin aşağısında da deniz kıyısında balık lokantaları mevcut Eğer 2 akşam geçirecekseniz bir gün otelde Birgül de aşağıdaki lokantalarda yemek seçeneği bulmak mümkün.Özellikle balık yemek istiyorsanız aşağıda Leb-i Derya da yiyebilirsiniz salaş bir yer ama süper lezzetli balığı ve mezeleri
Manzara ve kahvaltı mükemmel. Sessizlik isteyenler için güzel bir yer.
Manzara güzel imkanlar güzel...personel iyi...